Innovative packaging

Verpakkingen
op maat

Wij ontwikkelen en produceren verpakkingen van golfkarton voor zowel de industriële als commerciële sector. Zoek je een op maat gemaakte oplossing die voldoet aan specifieke eisen? Onze ervaren Packaging Engineers zijn gek op uitdagingen en staan klaar om jou te helpen.

Heb je een verpakkingsuitdaging of wil je duurzamer verpakken?

We begrijpen dat elke klant en verpakkingsbehoefte uniek is en bieden daarom op maat gemaakte oplossingen aan. Of je nu een eenvoudige functionele verpakking nodig hebt of een complex innovatief ontwerp, wij hebben de expertise om je te helpen. Onze op maat gemaakte verpakkingen zijn niet alleen praktisch, maar ook visueel aantrekkelijk, waardoor jouw product opvalt.

Verpakkingen
voor de
voedingsindustrie

Jouw producten verdienen alleen het allerbeste. Bij Akarton begrijpen we hoe belangrijk het is om voedingsmiddelen op een veilige, efficiënte en duurzame manier te verpakken en producten te laten uitblinken in de competitieve wereld van Retail food.

Werk samen met onze Packaging Engineers om te ontdekken hoe je jouw verpakkingskosten kunt verlagen, het milieu kunt beschermen en tegelijkertijd concurrerend kunt blijven door gebruik te maken van kwalitatieve en attractieve maatwerkverpakkingen.

Neem contact op

Verpakkingen
voor de
maakindustrie

Je product van punt A naar B krijgen, vraagt om een doordachte aanpak. Wij kennen de uitdagingen in jouw branche. De wijze van verpakken en de keuze voor materialen hebben impact op jouw kosten, operationele efficiëntie en duurzaamheidsambities.

Onze Packaging Engineers ontwerpen kostenbesparende en duurzame verpakkingsoplossingen die ervoor zorgen dat jouw producten in optimale staat hun eindbestemming bereiken. In welke vorm of grootte dan ook.

Neem contact op

Verpakkingen
in de
logistieke sector

In de dynamische wereld van de logistiek is de rol van verpakkingen een cruciale factor. Bij Akarton denken we verder dan alleen het veilig en stevig verpakken van je producten. We kijken naar de volledige impact in de logistieke keten.

Hoe beïnvloedt jouw verpakking het gemak en de snelheid van het inpakproces? Kan een nieuwe verpakking andere materialen elimineren en zo afval verminderen? Wat is de invloed op de ruimte en verzending van het product? Samen bepalen we jouw ideale verpakkingsoplossing.

Neem contact op

Medische verpakkingen

Onze op maat gemaakte medische verpakkingen bieden optimale bescherming voor kostbare producten tijdens transport. Ze zijn speciaal ontworpen om ervoor te zorgen dat de medische monsters optimaal beschermd blijven.

Onze golfkarton verpakkingen minimaliseren het risico op schade en kunnen veilig worden verzonden. Kies voor onze milieuvriendelijke, 100% recyclebare oplossingen om de integriteit van jouw medische zendingen te waarborgen.

Neem contact op

Pack Lab

We blijven innoveren. Samen ontwikkelen we verpakkingsoplossingen die speciaal zijn ontworpen voor jouw product. Meer weten? Ontdek wat we voor jou kunnen betekenen.

Lees meer over Pack Lab

Pack & Collab

De beste oplossingen voor het reduceren van jouw Total Cost of Ownership. Wij maken golfkarton verpakkingen die je bedrijfsprocessen versnellen en je logistieke kosten verlagen.

Lees meer over Pack & Collab

Pack & Play

Verpakkingen die verrassen. Mooie en slimme oplossingen voor nét dat beetje extra. Wij creëren belevingen die passen bij je merk of product. Let’s play!

Lees meer over Pack & Play

Circulair verpakken
met golfkarton?
Zeker weten!

De A van Akarton staat gelijk aan de A van Atlas! There is no planet B. Onze Packaging Engineers ontwikkelen duurzame oplossingen, waarbij circulaire principes geïntegreerd worden in jouw verpakkingsontwerpen.

Recyclebaarheid is een essentieel kenmerk van golfkarton. Tijdens de productiefase maken we al gebruik van minimaal 83% gerecycled materiaal in onze verpakkingen en streven ernaar om uiteindelijk 100% gerecycled materiaal toe te passen. Op deze manier minimaliseren we bij Akarton onze ecologische voetafdruk en dragen we gezamenlijk bij aan een gezonde planeet.

Verpakkingsuitdaging?
Wij helpen jou

Wil jij de beste verpakkingsoplossing voor jouw product? Onze Packaging Engineers helpen jou graag.

Contact
Medewerkers van Akarton

Bestel
een sample

Ontdek onze producten, ervaar kwaliteit en innovatie.

Contact