Innovative packaging

Jouw specialist
in golfkarton
verpakkingen

Akarton is al meer dan 30 jaar dé specialist in golfkartonverpakkingen op maat. Wij ontwikkelen en produceren duurzame verpakkingsoplossingen voor bedrijven in de maakindustrie, food, machinebouw, logistiek, medisch en e-commerce sector. Wil jij de beste verpakking voor jouw product?

Heb je een verpakkingsuitdaging of wil je duurzamer verpakken?

Akarton staat bekend om haar klantspecifieke, duurzame en innovatieve oplossingen. Wij verzorgen jouw verpakking van concept tot realisatie. Of je nu kleine of grote verpakkingen nodig hebt, in kleine of grote oplages, wij produceren het voor je. Alles in eigen huis.

Om jouw verpakking een professionele uitstraling te geven die 100% aansluit bij de identiteit van jouw bedrijf kunnen we deze voorzien van een flexo, offset of digitale opdruk.

Challenge ons

Let's pack

Onze Packaging Engineers houden van uitdagingen. Samen met jou ontwikkelen we golfkarton verpakkingen die efficiënt, functioneel én visueel aantrekkelijk zijn. Wil je meer weten over onze verpakkingsmogelijkheden? Ontdek onze unieke concepten.

Pack Lab

We blijven innoveren. Samen ontwikkelen we verpakkingsoplossingen die speciaal zijn ontworpen voor jouw product. Meer weten? Ontdek wat we voor jou kunnen betekenen.

Lees meer over Pack Lab

Pack & Collab

De beste oplossingen voor het reduceren van jouw Total Cost of Ownership. Wij maken golfkarton verpakkingen die je bedrijfsprocessen versnellen en je logistieke kosten verlagen.

Lees meer over Pack & Collab

Pack & Play

Verpakkingen die verrassen. Mooie en slimme oplossingen voor nét dat beetje extra. Wij creëren belevingen die passen bij je merk of product. Let’s play!

Lees meer over Pack & Play
Gerecycled papier

83%

Landen

13

Rondleidingen in de fabriek

50

Teamwork

100%

35+ miljoen

Milieuvriendelijke verpakkingen per jaar

Onze verpakkingen afgestemd op jouw behoeften

Over ons

Akarton is sinds 1988 dé specialist in golfkarton verpakkingen op maat. Wij produceren en leveren duurzame en innovatie verpakkingsoplossingen. Onze Packaging Engineers gaan altijd op zoek naar de beste oplossingen voor onze klanten. Wij luisteren naar je wensen, geven een deskundig advies en zetten graag een stapje extra om je te helpen bij het maken van slimme keuzes in verpakkingen die zijn afgestemd op jouw bedrijfsprocessen.

Meer over Akarton

Wil jij de beste
verpakkingsoplossing
voor jouw product?
Onze Packaging Engineers
helpen jou graag.

Neem contact met ons op