Innovative packaging

A step ahead!

Akarton ontwikkelt en produceert duurzame verpakkingsoplossingen voor industriële en commerciële verpakkingen in eigen huis. Maar we doen nog veel meer.

Uitdagingen

Samen met onze klanten ontwikkelen we duurzame en efficiënte golfkarton verpakkingsoplossingen. Maar daar stopt het niet. Wij willen verwachtingen overtreffen en waarde creëren bij onze klanten door altijd actief mee te denken en duurzame oplossingen te realiseren.

Onze Packaging Engineers houden van uitdagingen. Samen met jou ontwikkelen we golfkarton verpakkingen die efficiënt, functioneel én visueel aantrekkelijk zijn. Wil je meer weten over onze verpakkingsmogelijkheden? Ontdek onze unieke concepten.

Pack Lab

‘Pack Lab’ is niet zomaar een naam; het symboliseert onze toewijding aan creativiteit en innovatie. Bij Akarton begrijpen we dat verpakkingen cruciaal zijn voor jouw bedrijf. In ons Pack Lab worden nieuwe ideeën geboren en duurzame concepten ontwikkeld. Hier werken we samen met jou aan innovatieve en duurzame verpakkingsoplossingen.

Pack & Collab

Efficiëntie in verpakking en logistiek

Bij Akarton begrijpen we dat efficiënte logistiek van essentieel belang is voor het succes van jouw bedrijf. Daarom hebben we “Pack & Collab” ontwikkeld, een innovatief concept dat jou helpt bij het organiseren van transport, opslag en distributie van verpakkingen.

Pack & Collab gaat verder dan alleen verpakkingsoplossingen. We zijn jouw partner in het creëren van een naadloos logistiek plan op maat. We begrijpen de uitdagingen die je tegenkomt in het verpakkings- en logistieke proces en werken nauw samen om kosten te besparen, doorlooptijden te verkorten en de efficiëntie te maximaliseren.

Pack & Play

Bij Akarton begrijpen we dat verpakkingen niet alleen functioneel moeten zijn, maar ook een krachtig instrument kunnen zijn om jouw merkidentiteit te versterken en jouw producten te onderscheiden in de markt. Daarom hebben we “Pack & Play” gecreëerd.

Pack & Play is een baanbrekend concept gericht op het ontwikkelen van commerciële verpakkingen die zowel visueel aantrekkelijk zijn als functionele slimmigheden integreren. Met een sterke focus op duurzaamheid streven we ernaar om verpakkingen te ontwerpen die de verwachtingen overtreffen en een blijvende indruk achterlaten bij jouw klanten.

Verpakkingen

Wil je meer informatie over verpakkingen? Lees hier dan gerust verder over de verpakkingsmogelijkheden voor jouw branche.

Challenge ons

"*" indicates required fields